Kim Kardashian: Παραβρέθηκε σε μεγάλη διαμαρτυρία

26.03.2018
Kim Kardashian: Παραβρέθηκε σε μεγάλη διαμαρτυρία
Μια σημαντική μέρα με την οικογένεια της πέρασε η star

Πριν μερικές ημέρες, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Washington για το March For Our Lives, συμπεριλαμβανομένων μαθητών, καθηγητών και επωνύμων. Η Kim Kardashian και ο Kanye West έδωσαν το παρών στη μεγάλη διαμαρτυρία μαζί με την τετράχρονη κόρη τους, North.

"Τι απίστευτη μέρα για να πάω την κόρη μου στην Washington DC για να δει τους μελλοντικούς μας ηγέτες να μιλούν", έγραψε η star στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, με μια φωτογραφία του Kanye να έχει τη North στους ώμους του. "Να έχω την κόρη μου να παίρνει μέρος στην πορεία μαζί με τον παππού της και τους γονείς της, ήταν μια μέρα που ελπίζω να θυμάται για πάντα. Ξέρω ότι η νέα γενιά θα ψηφίσει για να γίνουν αλλαγές στους νόμους των όπλων, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Άκουσα ιστορίες και γνώρισα τόσες οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από τη βία των όπλων, και ελπίζω όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε να πάρουμε θέση και να προστατέψουμε τα παιδιά μας".

Η Kim έκανε αναρτήσεις και στο προφίλ της στο Twitter. Η 37χρονη star δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη της, γράφοντας: "Είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι αυτήν τη στιγμή με αυτούς τους δύο. Ελπίζω η North να το θυμάται για πάντα".