Kim Kardashian: Φωτογραφίζεται για το Vogue Ινδίας και προκαλεί αντιδράσεις

02.03.2018
Kim Kardashian: Φωτογραφίζεται για το Vogue Ινδίας και προκαλεί αντιδράσεις
Τι ανέφεραν τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στα social media;

Ακόμη μια εντυπωσιακή φωτογράφηση πραγματοποίησε η Kim Kardashian, και αυτή τη φορά για το Vogue Ινδίας.

Η 37χρονη star ανάρτησε τις φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την αντίθεση τους στην επιλογή της Kardashian για το συγκεκριμένο εξώφυλλο. Απ'ότι φαίνεται, αυτό που ενόχλησε τους περισσότερους χρήστες ήταν πως το περιοδικό της Ινδίας επέλεξε τη συγκεκριμένη διασημότητα, ενώ υπάρχουν τόσες όμορφες γυναίκες από την εν λόγω χώρα.

"Πότε θα καταλάβουν πως οι Ινδές, ειδικά τα νέα κορίτσια, θέλουν να δουν περισσότερα πρόσωπα με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν;", "Δε μπορώ να πιστέψω πως το Vogue Ινδίας επέλεξε την Kim Kardashian για το εξώφυλλο τους, λες και δε τη βλέπουμε σε διαφορετικό περιοδικό κάθε μέρα. Το περιοδικό θα έπρεπε να έχει προτιμήσει Ινδές γυναίκες αντί κάποια από την ποπ κουλτούρα", ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

To περιοδικό είχε κατηγορηθεί και πάλι στο παρελθόν, όταν η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαϊου 2017. Λίγο αργότερα, το έντυπο δημοσίευσε στο Instagram το εξής: "Τα περασμένα δέκα χρόνια, η Vogue Ινδίας είχε μόνο 12 διεθνή εξώφυλλα, συμπεριλαμβανομένης της Kendall Jenner το 2017. Οπότε, στατιστικά, το 90 τις εκατό των εξωφύλλων μας ήταν καθαρά ινδικά. Και είμαστε περήφανοι γι'αυτό".