Jennifer Lawrence: H αποκάλυψη της για τον έρωτα της με τον Darren Aronofksy

01.03.2018
Jennifer Lawrence: H αποκάλυψη της για τον έρωτα της με τον Darren Aronofksy
"Ήμουν ερωτευμένη μαζί του δύο χρόνια και το έπαιζε δύσκολος"

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον Darren Aronofksy, η Jennifer Lawrence μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, λέγοντας πως ήταν μαζί για δύο χρόνια, πως εκείνος στην αρχή "το έπαιζε δύσκολος" και πως τον αγαπάει ακόμη.

Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2017. Σύμφωνα με την ηθοποιό, όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας "Mother!", την οποία ο Aronofksy σκηνοθέτησε και στην οποία η Lawrence πρωταγωνίστησε. "Μπήκε μέσα, με κατάφερε και έφυγε. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και μετά σκεφτόμουν πως είναι σέξι. Θυμάμαι να κρατάω το σκύλο μου και να κλεινω την πόρτα και να του λέω 'Pippy, αυτό λέγεται σεξουαλική ένταση'. Μου το έπαιζε δύσκολος για περίπου 9 μήνες, ίσως και περισσότερο. Αυτό με διέλυσε", δήλωσε η Lawrence μιλώντας σε podcast του Marc Maron.

"Eξακολουθώ να τον αγαπώ πάρα πολύ", είπε η ηθοποιός στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τέλειωσαν όλα μετά το χωρισμό τους. "Θεέ μου, δε θέλω να μιλήσω άλλο γι'αυτό, το παράκανα με αυτήν την εξομολόγηση", συμπλήρωσε η ίδια.

Η Lawrence επίσης παραδέχθηκε πως διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους πρώην συντρόφους της και πως κανένας δεν της ράγισε την καρδιά, αλλά απλώς της "πλήγωσαν την αυτοπεποίθηση". "Βασικά, είμαι φίλη με όλους τους πρώην μου. Μάλλον επειδή είμαι τόσο ειλικρινής. Δε νομίζω πως μπορείς να έχεις κακή σχέση με τον οποιοδήποτε αν είσαι έτσι ωμός. Όλοι ξέρουν ανά πάσα στιγμή πώς νιώθεις και δεν υπάρχουν ψέματα, μόνο ειλικρίνεια. Όλοι είναι καλοί με όλους. Οι σύντροφοι μου υπήρξαν υπέροχοι", είπε η ηθοποιός.