Μελάνια Τραμπ: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο [photos]

30.05.2017
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά από την πρώτη περιοδεία της στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε ότι αν κάποιος σχεδιαστής δεν θέλει να την ντύσει, αυτός χάνει!

Η Μελάνια Τραμπ υπήρξε ο καλύτερος διπλωματικός εκπρόσωπος στο πλευρό του συζύγου της και Προέδρου των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ στην πρόσφατη περιοδεία του σε Σαουδική Αραβία, Ισραήλ και Ευρώπη αμβλύνοντας συχνά με την παρουσία της τις μικροπρέπειες του.

Η παρουσία της, τόσο κομψή και φινετσάτη, ντυμένη πάντα με στιλ και άποψη, και χωρίς να προσβάλλει τα ήθη του κάθε κράτους που επισκεπτόταν έδωσε την καλύτερη απάντησε σε όλους τους σχεδιαστές που αρνήθηκαν να την ντύσουν τόσο κατά την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ όσο και μετά την εκλογή του. Και η λίστα είναι μεγάλη:

Tom Ford, Marc Jacobs, Zac Posen, Christian Siriano, Sophie Theallet για να αναφέρουμε κάποιους. Ωστόσο η Μελάνια θριάμβευσε στιλιστικά και χωρίς αυτούς. Κατάφερε να ξεχωρίσει φορώντας άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Maison Ullens, Stella McCartney, Reem Acra… Όπως δηλώνει και ο στιλίστας Phillip Bloch: «Οι άνθρωποι της μόδας είναι ευμετάβλητοι και υποκριτές. Τώρα βλέπουν ότι είναι μια όμορφη γυναίκα που έχει παντρευτεί τον Πρόεδρο και είναι τιμή τους να την ντύσουν. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται υψηλή ραπτική. Θα μπορούσε να ντύνεται από αλυσίδες καταστημάτων ρούχων αλλά και πάλι θα ήταν πανέμορφη. Γνωρίζει το μέγεθός της και γνωρίζει τι της ταιριάζει. Ακτινοβολεί με ελάχιστα». Σύμφωνα με πηγές που εργάζονται στο Trump Tower «Τις περισσότερες μέρες το λόμπι είναι γεμάτο κούτες με ρούχα για τη Μελάνια. Αφού τα δοκιμάσει και αποφασίσει ποια θα κρατήσει, επιστρέφει τα υπόλοιπα κουτιά». Από την εποχή της Τζάκλιν Κένεντι δε νομίζουμε να υπήρξε άλλη Πρώτη Κυρία που να χρειαζόταν λιγότερη βοήθεια για να ντυθεί. Δες την στις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της: