Πως σχολίασε η Σκορδά το ξέσπασμα της Μενεγάκη για τη βίλα του Κωστόπουλου

29.05.2017
Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε κι ήταν από τις ελάχιστες φορές που μέσα από τον αέρα της εκπομπής της θέλησε να απαντήσει σε δημοσίευμα που την ήθελε να ενδιαφέρεται για τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου και η ίδια φερόταν να την έχει επισκεφτεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή της, εμφανώς στενοχωρημένη για το όλο θέμα, το οποίο δε θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει το μέρος της Ελένης.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Γι’ αυτό το θέμα που μιλάει η Ελένη, τοποθετείται και πάρα πολύ σωστά. Λένε ότι είναι από τα πιο ωραία σπίτια στην Ελλάδα αυτό. Δεν έχω πάει ποτέ. Ούτε με αφορά να δω το σπίτι αυτό… Άσχετα που μιλάμε για τέτοια μεγέθη, θέλω να πω, μεγάλωσε εκεί μια οικογένεια. Δηλαδή και η μεγαλύτερη επένδυση να ήταν, να έρχονταν να σου πουν “θα το πάρεις 500 ευρώ”, δεν το κάνεις. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτό το σπίτι. Θα σε ακολουθεί πάντα μία μαύρη σκιά, δηλαδή δεν το κάνεις. Έχει δίκιο η Μενεγάκη σε αυτό το πράγμα.»

Και συμπλήρωσε:

«Πολλά πράγματα έχουν γραφτεί και για την Μενεγάκη χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για την Καινούργιου χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για μένα και για σένα, οκ. Αλλά εδώ δεν είναι ωραίο. Είναι ένα θέμα ηθικής. Μεγάλωσε εκεί μια οικογένεια που την ξέρεις κιόλας προσωπικά.»