Μαρία Κορινθίου: Πήγε καλεσμένη στο Πρωινό & τους «τα έχωσε»

22.05.2017
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου η Μαρία Κορινθίου, η οποία πρόσφατα είχε κάνει μια σέξι φωτογράφηση σε εβδομαδιαίο περιοδικό και είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού από την παρέα της Φαίης Σκορδά με τα σχόλια να μην είναι όλα τόσο κολακευτικά.

Έτσι η όμορφη ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία σήμερα και τα «έχωσε» στην ομάδα της εκπομπής προς το τέλος της συνέντευξης με τη Σκορδά. Η Κορινθίου είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το θέμα του σεβασμού. Και να μη συμπαθείς κάποιον, υπάρχει σεβασμός που μπορείς να το κάνεις».

«Τώρα δεν το λες για τον Τσουρό αυτό;», τη ρώτησε η Σκορδά για να πάρει την ακόλουθη κι έξω από τα δόντια απάντηση:

«Το λέω και για εκείνον. Ήταν ειρωνικός! Άλλο να μου πεις δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν το γουστάρω… Άλλο να πεις “ντροπή… ας φόραγε και κάτι παραπάνω”. Θα μου πεις κάνει τη δουλειά του.. κι εγώ κάνω τη δουλειά μου!»

Και συνέχισε:

«Καλώς ή κακώς είμαι 15 χρόνια σε αυτόν τον χώρο… Με ενόχλησε η ειρωνία. Θα βγω και θα το πω. Όπως έχει το βήμα να πει τη γνώμη του, έτσι έχω κι εγώ την πολυτέλεια να έρθω εδώ και να έχω έναν αντίλογο. Δεν το θεώρησα όμορφο, δε το θεώρησα ευγενικό και ας μη συμφωνούσε με αυτό. Αν κάποιος δεν με σεβαστεί, δεν θα σεβαστώ κι εγώ. Η ειρωνεία και οι μορφασμοί με υποβιβάζουν, με θίγουν».