Μαρία Ψάλτη: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της [photo]

26.04.2017
Απαρηγόρητη είναι η μοναχοκόρη του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (21/4/2017) σε ηλικία 66 ετών.

Ο διάσημος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας παλέψει μήνες πολλούς με τον καρκίνο. Μπορεί να είχε κάνει πέντε γάμους στη ζωή του όμως ο Στάθης Ψάλτης είχε ένα μόνο παιδί. Τη Μαρία, η οποία είναι καρπός του έρωτά του με την ηθοποιό Κάτια Κυβέλου.

Ο Στάθης Ψάλτης είχε μιλήσει για τη Μαρία στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Μάιο του 2015.

«Η κόρη μου ποτέ δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Ασχολείται με το σχέδιο. Δεν ζήτησε ποτέ δημοσιότητα και δεν φοβήθηκε να βγει. Την είχα ελεύθερη αλλά το μεγάλωμα της κόρης μου ήταν πολύ αυστηρό. Της έλεγα ας πούμε στο σχολείο, στην πρώτη τάξη του δημοτικού "Κορίτσι μου αυτό μην το πάρεις, αν δεις ένα ωραίο μολύβι παιδί μου και σου αρέσει, μην το πάρεις, αυτό είναι κλεψιά, θα το πεις σε εμένα. Αν δεις κάποιον άλλο να παίρνει το μολύβι ενός φίλου σου, δεν θα το πεις, αυτό είναι ρουφιανιά! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα ξέρεις!'».

Δυο φωτογραφίες πόσταρε η Μαρία Ψάλτη στον λογαριασμό της στο Facebook και «ράγισε» καρδιές. Δυο ασπρόμαυρες εικόνες με τον πατέρα της, μία όταν ήταν παιδάκι και μία στον γάμο της...

«Τώρα πια θα ζεις για πάντα μέσα μου...» γράφει η Μαρία και συγκινεί..