Μίλα Κούνις: Δες την ανακαίνιση που έκανε στο σπίτι των γονιών της -Το πριν και το μετά [vds]

25.04.2017
Η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική πράξη θέλοντας να δείξει την αγάπη και τη στοργή της στους ανθρώπους που τη στήριξαν όσο κανείς άλλος.

Η Μίλα Κούνις κάνει τη μεγαλύτερη δυνατή έκπληξη στους γονείς της αποφάσισε να συνεργαστεί με την εκπομπή MyHouzz και να ανακαινίσουν το σπίτι τους χωρίς αυτοί να το ξέρουν.

«Γνωρίζοντας πόσο σκληρά έχω εγώ εργαστεί για να είμαι τώρα εδώ αντιλαμβάνομαι πόσο πιο σκληρά έχουν δουλέψει οι γονείς μου για να προσφέρουν σε εμένα και τον αδερφό μου τη ζωή που είχαμε» δήλωσε η 33χρονη ηθοποιός για τους Ουκρανούς γονείς της.

«Μπορεί να είμαι 9 μηνών έγκυος αλλά αν κάποιος πρέπει να ρίξει αυτόν τον τοίχο είμαι εγώ» είπε η ηθοποιός που ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Φυσικά μετά την πρώτη σφυριά σταμάτησε και άφησε το συνεργείο να συνεχίσει. Η αντίδραση των δικών της όταν επέστρεψαν στο σπίτι ήταν άκρως συγκινητική αφού η μαμά της δεν σταμάτησε να κλαίει ενώ ο μπαμπάς της δήλωσε πολύ χαρούμενος. Φυσικά ήρθε και ο Άστον Κούτσερ που δήλωσε ότι «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερα πεθερικά» κάνοντας τον πεθερό του να γελάσει και να απαντήσει: «Μπορεί να διαφωνούμε συνεχώς αλλά σε αγαπάμε όπως και να 'χει!». Δες το βίντεο.