Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης στα 66 του χρόνια [photos]

21.04.2017
Ύστερα από πολύμνηνη μάχη με τον καρκίνο, ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 14:25 μμ.

Το τελευταίο διάστημα, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Ο δημοφιλής ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα όμως πολύ σύντομα εντοπίστημαν μεταστάσεις. Η κατάστασή του ήταν πολύ δύσκολη και τόσο ο ίδιος, όσο και οι θεράποντες ιατροί του έδωσαν τη μεταλύτερη μάχη που μπρούσαν να δώσουν. Ήταν όμως, άνιση..

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Στην προσωπική του ζωή μετρά πέντε (!) γάμους, μεταξύ των οποίων αυτός με την Τάρια Μπούρα το 2006 και τον πιο πρόσφατο με την κατά πολύ νεότερή του Χριστίνα Φιτσάκη (γεν. 1973), η οποία έμεινε κοντά του μέχρι την τελευταία στιγμή [φωτό κάτω]

Ο Στάθης Ψάλτης έχει ένα μόνο παιδί. Μια κόρη. Τη Μαρία, η οποία είναι δυο χρόνια μεγαλύτερη από την τελευταία σύζυγό του.