Ελένη Μενεγάκη & Ναταλία Γερμανού σχολιάζουν το Survivor

19.04.2017
Για το Survivor και τους παίκτες της ομάδας των διασήμων μίλησαν Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού, με τη δέυτερη να λέει τη γνώμη της για κάθε έναν ξεχωριστά.

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία, ο πρώην συνεργάτης της Στέλιος Χανταμπάκης δεν άφησε την εκπομπή για να μπει στο παιχνίδι, αντιθέτως η πρόταση του έπεσε «κουτί» και στην κατάλληλη χρονική στιγμή όταν είχαν ήδη δρομολογηθεί αλλαγές στη δομή της εκπομπής που περιλάμβαναν τη λήξη συνεργασίας με τον Χανταμπάκη. Όσο για το χαρακτήρα του, εξηγεί πως στο παιχνίδι είδε έναν άλλο άνθρωπο.

Αν μπορούσα να του πω κάτι θα του έλεγα: «Στέλιο φάε κάτι, δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς» είπε χαρακτηριστικά. .

Οι πάικτες που την κέρδισαν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας που όπως είναι δείχνει πολύ πιο ευαίσθητος απ΄ότι τον είχε - «Βλέπω έναν αγαθό γίγαντα» είπε η Ναταλία- αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου την οποία τη συμπάθησε σταδιακά μέσα από το παιχνίδι για τη μαχητικότητά της.

Η ίδια δεν εξέφρασε άποψη για άλλους παίκτες τους οποίους όπως είπε γνωρίζει ελάχιστα ή καθόλου αλλά σημείωσε πως αυτός που τείνει να της γίνει λιγότερο συμπαθής απ΄όλους είναι ο Λάμπρος ο Χούτος.

«Αν υποθέσουμε πως υπήρχε μια κλίκα κι αρχηγός ήταν ο Χανταμπάκης, εγώ τείνω να σέβομαι περισσότερο τον αρχηγό και λιγότερο τα τσιράκια» είπε η ίδια με την Ελένη Μενεγάκη να συγκλίνει σε μεγάλο βαθμό στα λεγόμενά της για τους παίκτες.