Ντάνος: Η άγνωστη σχέση του με την Κατερίνα Θάνου και οι όμορφες γυναίκες

06.04.2017
Στην επικαιρότητα ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μάλιστα με «διπλό» χτύπημα που έχει, όμως, κοινό παρονομαστή: Την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με το άλλο φύλο.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε από την εκομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και την Κατερίνα Καινούργιου όπου με αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε η άγνωστη, μέχρι σήμερα σχέση του Ντάνου με τη διάσημη ελληνίδα αθλήτρια, Κατερίνα Θάνου, η οποία, παρεμπιπτόντως υπήρξε παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Παρθένη [το ζευγάρι στη φωτογραφία κάτω]

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τα εξής τονίζοντας αρκετές φορές ότι δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ερωτική σχέση και η όλη ιστορία αφορά την περίοδο 2005-2006)

«Με πήραν χθες τηλέφωνο από τη Ρόδο και μου λένε: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου. Όταν η ομάδα ερχόταν στην Αθήνα για να παίξει, έμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το απόγευμα, λοιπόν, όταν τελείωναν τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, ερχόταν η Κατερίνα Θάνου και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της και πήγαιναν βόλτες. Δεν είχε γίνει μία, δύο, τρεις… Κάθε φορά που ανέβαινε ο Ντάνος στην Αθήνα, τσουπ η Κατερίνα Θάνου… Σε έναν αγώνα που είχε πρόβλημα με τους χιαστούς του, είχε πάει η Κατερίνα Θάνου και τον πήρε και μάλιστα, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί! Δεν ξέρω αν ήταν σχέση ή ήταν φίλοι καλοί, ωστόσο, υπήρχε μια διασύνδεση μεταξύ τους».

Σε άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα στο «Όλα καλά», μίλησε ο κολλητός φίλος και συνέταιρος του παίκτη των Διασήμων, Παναγιώτης Μυγδαλάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις γυναίκες γενικότερα.

«Ο Γιώργος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και η δημοσιότητα από το παιχνίδι θα τον βοηθήσει. Είναι ευγενικό παιδί, πέρα από την ομορφιά "σκλαβώνει" τον άλλον, άντρα ή γυναίκα. Φέρεται πολύ ευγενικά και του αρέσει να δίνει και υλικά και πνευματικά, δίνει ότι έχει. Δεν έχει δείξει ακόμα τον αληθινό του χαρακτήρα και έχει να δείξει κι άλλα θετικά στοιχεία. Σίγουρα τον κομπλάρουν οι κάμερες και υπάρχει μια γραμμή από την παραγωγή για το πώς θα συμπεριφερθούν. Αυτά δεν αφήνουν να φανεί ο πραγματικός του εαυτός. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρέπει να είναι καλή καρδιά, αλλά γίνεται νευρική από την πείνα. Νομίζω ότι θα ήταν κοντά στα γούστα του η Ευρυδίκη. Του αρέσει το ωραίο και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να διαλέξει, έχει την ευχέρεια. Πάντα διάλεγε τις πιο ωραίες».