Η Κατερίνα Λάσπα φωτογραφήθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης [photos]

24.03.2017
Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Λάσπα μας εξέπληξε ευχάριστα όταν μάθαμε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, ενώ λίγο αργότερα μάθαμε πως περιμένει κοριτσάκι.

Τώρα που η διάσημη παρουσιάστρια είναι στον 7ο μήνα και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού People και δεν έκρυψε τη χαρά που νιώθει μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Μεταξύ άλλων η Λάσπα μίλησε στο περιοδικό για το πως πήρε η 6χρονη κόρη τους, Σάρρα το γεγονός ότι θα αποκτήσει αδερφάκι:

«Ήταν απόλυτα αρνητική. Δεν έβρισκε το λόγο να υπάρξει κι άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας. ‘Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει κι άλλος άνθρωπος αφού είμαι εγώ εδώ. Και μετά τι; Θα μας αγαπάς το ίδιο;’, με ρωτούσε.

Τέτοιες στιχομυθίες! μια παιδοψυχολόγος μου είπε χαρακτηριστικά πως για το πρώτο παιδί ο ερχομός ενός δεύτερου είναι σαν να σου φέρνει ο άντρας σου άλλη μια γυναίκα στο σπίτι και να σε διαβεβαιώνει πως θα σας αγαπά το ίδιο. Ψάχνεις το χώρο σου και προσπαθείς να καταλάβεις τι θα λείψει από τη δική σου καθημερινότητα, όταν τη μοιραστείς με έναν ακόμα άνθρωπο».