Γιώργος Μανίκας: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο Survivor»

17.03.2017
Ο Γιώργος Μανίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει μέρος στο ρεάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Το γνωστό μοντέλο-παρουσιαστής εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε εξαρχής στο «Survivor» και παραδέχτηκε ότι του λείπει, ο κολλητός του φίλος, Στέλιος Χανταμπάκης. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Μου λείπει ο Στέλιος, αλήθεια. Και ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα; Επειδή εγώ δεν μπορούσα να πάω, είχαμε μπει σε διαδικασίες, ήθελε ο Στέλιος, μου είπε πάμε να είμαστε μαζί, αλλά εγώ δεν μπορούσα επειδή έχω το γιο μου και τον έχω συνέχεια από κοντά. Ήξερα πώς θα είναι, μου αρέσει έτσι όπως το βλέπω και το φανταζόμουν έτσι. Αλλά μου λείπει, θα κάναμε πολλές τρέλες εκεί πέρα».

Μιλώντας για τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη είπε: «Είναι αληθινός. Άμα νευριάσει μαζί σου, δεν θα το αφήσει, θα στο πει! Αν κάτι δεν του αρέσει πάλι θα σου το πει. Ξέρεις κάτι; Μπορεί ο άλλος να μην τσακώνεται και να είναι ήρεμος και να τα κρατάει μέσα του!» Όσο για τον αν μετάνιωσε που δεν πήγε μπήκε στο παιχνίδι: «Όχι! Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, βάζω πρώτα τον γιο μου και την οικογένειά μου».