Νένα Χρονοπούλου: Το ξέσπασμα για τον γιο της στο πρώτο selfie video [vds]

16.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ ότι ο μονάκριβος γιος της είναι ΑμεΑ, αλλά έχει βάλει σκοπό της ζωής της, μέσα από τις δικές της εμπειρίες να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά, να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και τελικά να διεκδικήσει για όλα εκείνα τα παιδιά, όσα περισσότερα μπορεί.

Ένα συμβάν που αφορούσε την οικογένειά της άμεσα, την εξόργισε πρόσφατα, και αποτέλεσε αφορμή να δημιουργήσει το πρώτο selfie βίντεό της.

Την περασμένη εβδομάδα ο κόσμος όλος είχε αναστατωθεί από την εξαφάνιση του 16χρονου Στέλιου από τη Νίκαια και κάποιος blogger από τον Πειραιά συμπέρανε ότι το παιδί αυτό, το οποίο είναι επίσης παιδί με ειδικές ανάγκες είναι ο γιος της Νένας Χρονοπούλου.

Σε αυτό το συμπέρασμα "βοήθησε" και ανάρτηση του Τάσου Μητρόπουλου, συζύγου της Νένας, ο οποίος αφού είχε βρεθεί ο Στέλιος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη βοήθεια που παρείχε. [φωτό κάτω]

Όπως εξήγησε και η ίδια η Νένα στο βίντεο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ο Μητρόπουλος έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς λόγω της δικής τους οικογενειακής κατάστασης τόσο εκείνος όσο και εκείνη "μπαίνουν" σε κάθε παρόμοια περίπτωση και βοηθούν όσο και όπως μπορούν.

Εκτός από όλες τις εξηγήσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο blogger και το γιατί δεν μπορεί πια να του κάνει μήνυση, παρόλο που θέλει πολύ, το βίντεο αυτό περιέχει και μια πολύ συγκινητική και αυθόρμητη στιγμή κατά την οποία στο πλάνο εμφανίζεται ο γιος της, Χρήστος αναζητώντας έναν λουκουμά, και μίλησε και ο ίδιος στον κόσμο.

Στο δικό της blog η Νένα παρουσίασε πρώτη την είδηση, ενώ την ίδια μέρα είχε μοιραστεί με τον κόσμο μια συγκλονιστική μαρτυρία για την αγαπημένη της, Βιργινία Λεούση, που πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή.