Δείτε τον αδέξιο χορό του πρίγκιπα Γουίλιαμ [photos & vds]

15.03.2017
Ο κληρονόμος του βρετανικού θρόνου θεάθη να χορεύει σε πολυτελές κλαμπ της Ελβετίας όπου είχε πάει μαζί με φίλους του δίπλα σε πανέμορφη ξανθιά, μοντέλο από την Αυστραλία.

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Δεν είναι μόνο ότι πήγε το Σαββατοκύριακο για σκι στο Βερμπιέ της Ελβετίας χωρίς τη σύζυγό του Κέιτ και τα δυο τους παιδιά αντί να παρευρεθεί στη γιορτή της Κοινοπολιτείας, αλλά πήγε και για χορό σε νυχτερινό κλαμπ παρέα με τον νονό του Γκάι Πέλι, ιδιοκτήτη κέντρων διασκέδασης και την 24χρονη Σόφι Τέιλορ, μοντέλο από την Αυστραλία, με την οποία τον είχε τσακώσει μερικές ώρες πριν ο φακός, να κάνει αστεία στην πίστα του σκι.

Φυσικά το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από καμιά βρετανική εφημερίδα που αναζητούν πώς και πώς ένα ακόμη βασιλικό σκάνδαλο. Κάποιες υπονοούν κρυφή σχέση του πρίγκιπα με το μοντέλο, το οποίο εργάζεται στο συγκεκριμένο κλαμπ, ωστόσο πουθενά στο βίντεο δεν φαίνεται να είχαν κάποια επικοινωνία οι δυο τους. Κάποιες άλλες απλώς κριτικάρουν τις χορευτικές ικανότητες του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, οι οποίες είναι πραγματικά άχαρες. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή του μακριά από τα πριγκιπικά και οικογενειακά του καθήκοντα. Δείτε το βίντεο: