H Κιμ Καρντάσιαν ξεσπά σε λυγμούς καθώς θυμάται το περιστατικό που την άλλαξε για πάντα [vds]

13.03.2017
Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς αφηγείται στις αδερφές της τα γεγονότα της ληστείας στο Παρίσι, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές.

Μπορεί πολλοί να κατηγόρησαν την Κιμ Καρντάσιαν ότι η ίδια ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη ληστεία τον περασμένο Οκτώβρη καθότι εκτίθεται υπερβολικά στα κοινωνικά δίκτια και στην τηλεόραση -κάποιοι μάλιστα είπαν ότι μπορεί να το σκηνοθέτησε και η ίδια όλο αυτό-, ωστόσο τα πρόσφατα γεγονότα και η σύλληψη της συμμορίας από τη γαλλική αστυνομία έρχεται να τους διαψεύσει.

Τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο του reality show «Keeping up with the Kardashians» και που έχει γυριστεί λίγο καιρό μετά τη ληστεία δείχνει την Κιμ να διηγείται στις αδερφές της Κλόε και Κόρτνεϊ τις δραματικές στιγμές που έζησε ενώ δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκριά της.

«Μου ζήτησαν χρήματα. Δεν έχω χρήματα τους είπα. Με τράβηξαν προς το χολ, στην κορυφή της σκάλας. Τότε είδα το όπλο πεντακάθαρα. Κοίταγα μια το όπλο και μια τις σκάλες. Είχα ένα δευτερόλεπτο στο μυαλό μου για να πάρω μια γρήγορη απόφαση. Να τρέξω στις σκάλες; Είτε θα με πυροβολούσαν από πίσω ή όχι και θα τα κατάφερνα, εάν η πόρτα του ασανσέρ δεν ανοίξει αμέσως, εάν η σκάλα είναι κλειδωμένη... Τότε την έχω “κάτσει”. Δεν υπάρχει διέξοδος».

Δες το βίντεο.