Ο Μελ Γκίμπσον μιλά πρώτη φορά για το νεογέννητο γιο του

08.02.2017
Μπορεί φέτος να προτάθηκε για πρώτη φορά για Όσκαρ μετά από 20 χρόνια ωστόσο αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και για το οποίο θέλει να μιλά είναι ο μόλις δύο εβδομάδων γιος του.

Αντισυμβατικός, ασυμβίβαστος, εριστικός είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που θα μπορούσαν να συνοδεύουν τον Μελ Γκίμπσον. Ο διάσημος ηθοποιός θέλει πάντα να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστεί με το κατεστημένο.

Φέτος μετά από πολλά χρόνια φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο come back και το Χόλιγουντ υποκλίνεται στη νέα του ταινία το πολεμικό δράμα «Hacksaw Ridge» που σάρωσε στις Χρυσές Σφαίρες και είναι προτεινόμενη για έξι Όσκαρ.

Ωστόσο ο 61 ετών σταρ αρέσκεται περισσότερο να μιλά για την απόκτηση ενός ακόμη μέλους στην οικογένειά του, του μόλις 2 εβδομάδων γιου του. Είναι το ένατο παιδί του και ο διάσημος σταρ έχει γίνει εντελώς χαζομπαμπάς: «Είναι υπέροχος. Μεγαλώνει συνέχεια, τρώει πολύ σαν ένα μικρό γουρουνάκι και είναι υγιέστατος. Ήδη χαμογελά! Είναι μόλις δύο εβδομάδων αλλά έχει ένα μόνιμο χαμόγελο. Κάτι πρέπει να του φαίνεται πολύ αστείο -αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι».

Η μητέρα του παιδιού του είναι η μόλις 26 ετών Ρόζαλιντ Ρος, είναι πρώην ιππεύτρια ακροβάτης, και έχουν δεσμό εδώ και δύο χρόνια. Φυσικά θα τον συνοδεύσει στην τελετή των Όσκαρ ενώ όπως λέει ο ίδιος «δύο μόλις εβδομάδες μετά τη γέννα και δείχνει κούκλα». Σχολιάζοντας τη διαφορά ηλικίας τους ο Γκίμπσον είπε ότι «η ηλικία στις σχέσεις είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι ενήλικας και ταιριάζουμε».

Δείτε το ζευγάρι στην ακόλουθη φωτογραφία: