Όπρα Γουίνφρεϊ: Αποκάλυψε πως έχασε 18 κιλά και άλλαξε η ζωή της!

23.12.2016
Μετά την αποκάλυψή της πως έχει χάσει 18 κιλά χάρη στις νέες διατροφικές συνήθειες που της συνέστησε γνωστή εταιρεία αδυνατίσματος, η δημοτικότητα της εταιρίας και της ίδιας έχει φτάσει στα ύψη!

Η Όπρα Γουίνφρεϊ συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, στην οποία δείχνει την ίδια με τους φίλους της να τσουγκρίζουν τα ποτήρια με το κρασί τους ενώ στο τραπέζι υπάρχουν μακαρόνια και σαλάτα ενώ προτρέπει τους θεατές να πάρουν και εκείνοι την μεγάλη απόφαση, όπως έκανε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: 13 διάσημες που έχουν δεχθεί επίθεση για τα κιλά τους [photo]

«Μπορούσα να φάω ό,τι αγαπώ, τάκος, ζυμαρικά. Ποτέ δεν ένιωσα ότι στερούμαι», προσθέτει και τονίζει πως όλοι μπορούν να χάσουν βάρος χωρίς να στερηθούν τα τρόφιμα που αγαπάνε. Από τότε που άρχισα με το Weight Watchers, έχω χάσει πάνω από 18 κιλά» δηλώνει η Winfrey, η οποία αγόρασε το 10% της εταιρείας τον Οκτώβριο του 2015.

H Αμερικανίδα σουπερστάρ τηλεπαρουσιάστρια, Opra Winfrey βιάστηκε σε νεαρή ηλικία από έναν ξάδερφο και έναν φίλο της οικογένειας. Πέρασαν πολλά χρόνια για να το παραδεχθεί δημόσια, βοηθώντας και άλλα θύματα να βγουν μπροστά.

Διαβάστε ακόμα: 20+1 celebrities που παραδέχθηκαν δημόσια ότι βιάστηκαν [photos]