Τίτλοι τέλους για Σπυροπούλου! Ποια ξανθιά θα πάρει τη θέση της;

16.12.2016
Φήμες θέλουν τη συνεργασία Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha να περνάει δύσκολες μέρες, ενώ ακούγεται μέχρι και το όνομα της αντικαταστάτριάς της. Μετά τις απογοητευτικές τηλεθεάσεις αλλά και τη δημόσια έκθεση της προσωπικής ζωής της τηλεπαρουσιάστριας η θέση της κλυδωνίζεται επικίνδυνα.

Και το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια που ήθελαν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να μην βγαίνει στον αέρα, εντούτοις στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν, αφού και η Σπυροπούλου έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017, η εκπομπή να συνεχίσει κι αυτή τη σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια ξαναφουντώνουν, ενώ μάλιστα αναφέρεται και το όνομα της αντικαταστάτριά της. Η Ράνια Τζίμα, η οποία για πολλά χρόνια υπηρετούσε το πολιτικό ρεπορτάζ στο Mega, ανακοίνωσε την μεταγραφή της στον Alpha, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.gr, συζητά με τους ιθύνοντες του καναλιού μήπως αναλάβει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου - στη θέση της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Φυσικά στη σκέψη του καναλιού δεν είναι, η Ράνια Τζίμα να παρουσιάζει lifestyle εκπομπή, αλλά infotainment.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση είτε από την πλευρά της παρουσιάστριας είτε από την πλευρά του καναλιού.