Ξανθός ο Κάνιε Γουεστ στην πρώτη εμφάνισή του μετά τον νευρικό κλονισμό [photo]

09.12.2016
Φαίνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στα εγκόσμια η διάσημος ράπερ, ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια με την ψυχική του υγεία.

Ο Κάνιε Γουεστ είχε ανησυχήσει τον κόσμο όλο με το ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής πριν από μερικές εβδομάδες και υπήρξε η αιτία να οδηγηθεί από αστυνομικούς σε κλινική όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία την οποία και συνέχισε μετά στο σπίτι του.

Τα μισά δημοσιεύματα που ακολούθησαν το περιστατικό θέλουν τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, να μην έχει φύγει από το πλευρό του όλες αυτές τις μέρες, τα άλλα μισά να τον χωρίζει μόλις ορθοποδήσει.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα όμως είναι ότι ο Κάνιε βγήκε από το σπίτι του κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το συμβάν. Σε μία έκθεση Τέχνης στο Δυτικό Χόλιγουντ αποφάσισε να εμφανιστεί ο Κάνιε ο οποίος έχει βάψει και το μαλλί.

%PHOTO1%

Ο Κάνιε δεν έκανε δηλώσεις, απλά τον τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός, ενώ στο μεταξύ η Κιμ ακόμη απέχει από τα δημόσια μη έχοντας αναρρώσει ακόμη από το σοκ της ληστείας στο Παρίσι τον Οκτώβρη.