Βαριές κουβέντες για Σκορδά- Λιάγκα: «Πλακώθηκαν» έξω από το σπίτι τους

06.12.2016
Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας τόνισαν πως τους ενώνουν για πάντα τα παιδιά τους, ενώ από το περιβάλλον τους ήταν σαφές πως οι δύο παρουσιαστές θέλουν ο χωρισμός να γίνει σε όσο πιο ειρηνικό κλίμα.

Μέχρι στιγμής φαινόταν πως το είχαν πετύχει, όμως, δημοσίευμα του Ciao κάνει λόγο για άγριο καυγά -πριν λίγες ημέρες- μεταξύ της Φαίης και του Γιώργου στο σπίτι στη Βουλιαγμένη όπου έμεναν μαζί και πλέον μένει η Φαίη με τα δύο παιδιά τους.

Το περιοδικό κάνει λόγο πλέον για «εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι οφειλόμενο σε πολύ έντονο επεισόδιο έξω από το σπίτι τους. Αφορμή ήταν μια κουβέντα που είχαν κι αφορούσε τις επισκέψεις του Γιώργου στην οικογενειακή εστία, οι οποίες είναι πολύ συχνές.

Η Φαίη θέλει να αποφορτιστεί και ζήτησε από τον Γιώργο να μη βλέπονται συχνά μέχρι τουλάχιστον να περάσει λίγος καιρός και να βγει το διαζύγιο. Βέβαια, αν και η κουβέντα δεν αφορούσε τα παιδιά, δεν πήρε καλή τροπή, ενώ δεν άργησαν να περάσουν και σε άλλα θέματα με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν έντονα έξω από το σπίτι και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Λιάγκας πιστεύσει πως η Σκορδά επηρεάζεται από άτομα του περιβάλλοντός της, τα οποία τη στρέφουν εναντίον του και φέρεται να της είπε «ακούς τον ένα και τον άλλο και δε σκέφτεσαι τις συνέπειες».

Είχε προηγηθεί η ατάκα της Φαίης «Σου είπα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Δε θέλω να σε βλέπω συνέχεια μπροστά μου» για να πάρει απάντηση από τον εξοργισμένο Γιώργο «Δεν τέλειωσε η κουβέντα» προτού φύγει εκνευρισμένος με την Porsche.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με το περιοδικό, τις τελευταίες ημέρες η Φαίη να έχει ακουστεί να λέει «δε θέλω να μιλάω για αυτόν».