Κόντρα Δήμητρας Ματσούκα με Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

30.11.2016
Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» και η Φαίη Σκορδά της έκανε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τις οικονομικές της εκκρεμότητες. Η ηθοποιός ενοχλήθηκε φανερά στον αέρα της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Δήμητρα Ματσούκα έχασε την ψυχραιμία της, όταν δέχτηκε ερώτηση που αφορούσε στην προσωπική της ζωή.

«Δεν σε αγχώνει το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Όχι να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει! Εμένα γιατί να με αγχώσει;», της απάντησε η ηθοποιός γελώντας.

Η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» φάνηκε να εντυπωσιάζεται για το γεγονός ότι η Δήμητρα Ματσούκα, σε όλες τις συνεντεύξεις που της έχει παραχωρήσει, και όταν ήταν δίδυμο με τον Γιώργο Λιάγκα, δηλώνει σταθερά μόνη. «Κοίτα δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν μία εξομόλογηση στον παπά της ενορίας μου! Δηλαδή ακόμα και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον ''αέρα''».

«Αν όμως ήταν κάτι που είχε διάρκεια;» είπε η Σκορδά. «Δεν το έχω κάνει ποτέ» της απάντησε ορθά κοφτά η Δήμητρα Ματσούκα. Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για οικονομικά θέματα, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι λες και πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου! Γιατί με καταδιώκετε έτσι;».