Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Όταν το παιδί σου κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή...»

30.11.2016
Καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα ήταν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του γιου του, Θανάση Πλεύρη που κινδύνεψε να αποβεί μοιραία για εκείνον, ενώ εξήγησε και πως ξεκίνησαν όλα.

«Ένας πατέρας περνά συγκλονιστικές στιγμές όταν το παιδί του κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή. Δεν είχα τη δύναμη να πω αυτό που είπε και ο Ξενοφών ότι γνώριζα ότι τον γέννησα θνητό»

«Δεν ξέρω αν έγινε ιατρικό λάθος, καμιά φορά συμβαίνουν και τυχαία πράγματα» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ενώ ξεκαθάρισε πως αν και «υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα όπως τα νεφρά και το ήπαρ, αυτό δεν συνέβη».

Συγκίνησε δε όταν είπε χαρακτηριστικά πως «Εάν δεν συγκλονίζεσαι όταν κινδυνεύει το παιδί σου πότε θα συμβεί αυτό;», ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει τη γυναίκα, την κόρη του και τη νύφη του που «είχαν περισσότερο θάρρος γιατί εγώ είμαι δειλός, άμα δω ένεση κατέρρευσα».

Τέλος, δεν έκρυψε πως το τηλέφωνο που δέχθηκε από τον τότε υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη τον συγκίνησε καθώς, όπως είπε, «είναι ωραίο να μην μπερδεύουμε πολιτικές και προσωπικές σχέσεις».