Η Μαριόν Κοτιγιάρ μιλά για τις σκηνές σεξ με τον Μπραντ Πιτ [photos & vds]

15.11.2016
Η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι δυο ηθοποιοί κάνει την μία πρεμιέρα μετά την άλλλη, όπως και οι συνεντεύξεις τους, εφ όλης της ύλης.

Ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ συμπρωταγωνιστούν στο πολεμικό ερωτικό δράμα "Allied", γεγονός που αποτέλεσε και την αφορμή να θεωρηθεί η γαλλίδα σταρ "τρίτο πρόσωπο" στο ξαφνικό διαζύγιο του 52χρονου ηθοποιού και της Αντζελίνα Τζολί.

Αφού τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν, όλα μπήκαν στη θέση τους και παρα τις φήμες που ήθελαν τον Πιτ να έχει ακυρώσει όλες του τις εμφανίσεις στις προωθητικές πρεμιέρες της ταινίας, εκείνος εμφανίζεται σε όλες, είτε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, είτε μόνος [φωτό κάτω στο Τόκυο].

Η Μαριόν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και γι' αυτό δεν μπορεί να παραβρίσκεται σε όλες τις πρεμιέρες, όμως συνεντεύξεις δίνει όπου της ζητούν. Σε μια που έδωσε στο WENN, ρωτήθηκε για τις σκηνές σεξ με τον Μπραντ και εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει, δίνοντας "τεχνικές λεπτομέρειες".

Πώς κατάφεραν την τέλεια ερωτική σκηνή με τον Μπραντ Πιτ εξήγησε η Μαριόν Κοτιγιάρ τονίζοντας πως έκαναν πολλές πρόβες:

"Είχαμε μια πολύ συγκεκριμένη χορογραφία. Όταν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, σου επιτρέπει να έχεις ελευθερία γιατί δεν σκέπτεσαι 'Ω, τι θα κάνω μετά; Θα ανέβω επάνω του;;;' Είναι πια παράξενη κατάσταση. Έτσι με τον Μπομπ [Ρομπερτ Ζεμέκις, ο σκηνοθέτης] μπήκαμε σε ένα ψεύτικο αυτοκίνητο με δυο καθίσματα και πεθάναμε στα γέλια. Πρέπει να το 'βγάλεις από μέσα σου', είναι τόσο παράξενο. Και όλοι λέγαμε 'Θα κάνουμε αυτό, και μετά εγώ θα έρθω από πάνω σου και μετά θα φιληθούμε και μπλα μπλα μπλα'. Από εκεί και πέρα όλα ήταν πολύ εύκολα".

Και ο ιδιος ο Ζεμέκις πάντως, δήλωσε πόσο ευτυχής είναι που αποφάσισαν να προβάρουν πρώτα τη σκηνή και δεν άφησε τους πρωταγωνιστές του να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. "Είναι τόσο σηματνικό που χορογραφήσαμε τη σκηνή νωρίτερα. Είναι ακριβώς σαν να κάνεις μια χορευτική ρουτίνα. Πρόκειται για κίνηση και ρυθμό. Γίνονται όλα χορός".

Εμείς απλά περιμένουμε να τη δούμε στην οθόμη μετά τις 23 Νοεμβριου. Μέχρι τότε, ιδού και το τρέιλερ