Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για τα παιδιά του συζύγου της, Ηλία Κρασσά

15.11.2016
Συνέντευξη στο TV 'Εθνος έδωσε η Βίκυ Καγιά με αφορμή το come back της στα τηλεοπτικά δρώμενα με την νέα εκπομπή «Shopping Star», που παρουσιάζει.

Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για τις μεγάλες αγάπες της ζωής της, τη μητρότητα αλλά και τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει καθώς είναι λάτρης των ακριβώς ρούχων.

Διάβασε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η ίδια θα έχει το ρόλο της fashion expert λέγοντας τη γνώμη της για το τι ρούχα θα ψωνίζουν οι πάικτριες και τι πρέπει να κάνουν για να είναι στιλάτες. Και ο ρόλος σίγουρα της ταιριάζει γάντι αν κρίνουμε από το στιλ της και την αγάπη της για τη μόδα.

Παραδέχεται μάλιστα πως πάντα της άρεσαν τα καλά και τα ακριβά κομμάτια, κι αυτή είναι μεγάλη της αδυναμία.

Πάντα, αλλά μου άρεσε το ωραίο πατρόν και το ακριβό ύφασμα, το κασμίρ, το μετάξι, και αυτά κοστίζουν.

Οι μεγάλες αγάπες της ζωής της βέβαια, τονίζει πως είναι ο άντρας της αλλά και τα παιδιά της - τόσο η μικρούλα της όσο και τα παιδιά του άντρα της που δεν παύει ν΄αγαπά.

Είναι ένα κομμάτι του άντρα μου, και τον άντρα μου τον λατρεύω. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, η Μπιάνκα είναι η αδελφούλα τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω από τη μικρή Μπιάνκα. Ούτε καν να το σκεφτώ. Είναι τα καλύτερα αδελφάκια του κόσμου. Η Μπιάνκα είναι πολύ τυχερή που έχει αυτά τα αδελφάκια

Όπως μάλιστα παραδέχεται ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς - που χαρακτηρίζει όχι απλά άντρα της ζωής της αλλά τον άνθιρωπό της, είναι κι ο αυστηρότερος κριτής της που δεν "χαρίζει κάστανα".

Είναι ο άντρας της ζωής μου. Με βοηθάει να εξελίσσομαι και με βοηθάει να μεγαλώνω. Δεν είναι μόνο ο άντρας της ζωής μου, είναι και άνθρωπος της ζωής μου. Χαίρομαι που, όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή, βρήκαμε ο ένας τον άλλο. Εγινε τελείως τυχαία και είμαστε πολύ ταιριαστοί εμείς οι δύο. Εχουμε ίδια βιώματα, ίδια λογική, βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή, έχουμε δουλέψει από μικρή ηλικία.. Συνεννοούμαστε με τα μάτια, δεν χρειάζονται πολλές συζητήσεις. Αυτό το βρίσκω σπάνιο. Επίσης μου αρέσει πολύ το ότι ο Ηλίας είναι ο πιο αυστηρός μου κριτής. Δεν μου «χαρίζει κάστανα». Οι αυλές γενικά δεν ξέρω ποιους και με ποιον τρόπο βοηθάνε. Πιστεύω ότι ο τρόπος του μου κάνει καλό, με κάνει καλύτερο άνθρωπο και επίσης μου αρέσει ότι είναι ουσιαστικά εκεί για μένα. Οταν υπάρχει κάποιο θέμα, θα κάτσουμε να το συζητήσουμε, να το λύσουμε πραγματικά κι ας μην μου αρέσει η απάντηση.