Λιάγκας - Σκορδά: Η πρώτη υπογραφή για το διαζύγιο και το τρίτο πρόσωπο!

11.11.2016
Σε καλό κλίμα αναμένεται να βγει το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, που όπως δηλώνουν απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο Έψιλον, η πρώτη υπογραφή ήδη έχει πέσει και σε δύο μήνες αναμένεται να πέσει και η δεύτερη.

Την ήρεμη σχέση ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι, που έχει πάρει απόφαση τον χωρισμό, έρχονται να αμαυρώσουν δημοσιεύματα για τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ήταν γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά και είναι κοντά στο χωρισμό. Μάλιστα, σε αποκλειστικό δημοσίευμα του youweekly.gr, ο λόγος χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο, που μπήκε ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμη: Ανατροπή: Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Σκορδά!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα: «... ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη με μια εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, από τον επαγγελματικό τους χώρο. Το συμβάν έγινε την περασμένη άνοιξη όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση. Με κάποιον τρόπο, η πληροφορία έφτασε στα αυτιά της Φαίης και έγινε έξαλλη. Αντιμετώπισε μεν το θέμα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς «κατινιές» και περιττές εντάσεις, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης. «Τέλος. Χωρίζουμε εδώ και τώρα, τα μαζεύεις και φεύγεις...».

Διαβάστε ακόμα: Οργισμένος ο Λιάγκας με το χωρισμό: Ο ρόλος της μαμάς της Φαίης

Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνοντας το λάθος που είχε κάνει προσπάθησε πολύ για να σώσει το γάμο του. Με εντιμότητα και ειλικρίνεια αποκάλυψε στη Φαίη όλη την αλήθεια ζητώντας να τον συγχωρέσει και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή! Η Φαίη ήταν ανένδοτη. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με τέτοιο τρόπο.»

Αυτά είπε στο Youweekly.gr άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Φαίης που έχει έζησε την ιστορία του διαζυγίου από την αρχή. Φυσικά, όλα αυτά τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο αποτελούν ανεπιβεβαίωτες εικασίες.