Υπόθεση Παντελίδη: Ο άγνωστος πόλεμος- Τι χωρίζει Μίνα & Φρόσω

11.11.2016
Τους σχεδόν εννέα μήνες που έχουν περάσει από το μοιραίο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως εκείνη και η Φρόσω Κυριάκου, η οποία επίσης επέβαινε στο τζιπ και τραυματίστηκε πολύ ελαφρά, είναι καλές φίλες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, «οι δύο πρώην κολλητές έχουν μία παγωμένη σχέση, μία σχέση συμφέροντος. Οι αποζημιώσεις που δικαιούνται είναι το σημείο που τις κρατά σε απόσταση, μια κατάσταση την οποία συντηρούν και οι δικηγόροι τους φοβούμενοι μήπως τελικά μια στενότερη επαφή, τους δημιουργήσει εντάσεις και κάνει κακό στην κοινή στάση που δείχνουν να κρατάνε μέχρι σήμερα».

Η αλήθεια λοιπόν για τις σχέσεις της 30χρονης Μίνας Αρναούτη και της 22χρονης Φρόσως Κυριάκου είναι η εξής: Η φιλία τους είναι γεγονός πως έχει κλονιστεί. Η Φρόσω που υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό, ξαναμπήκε πολύ γρήγορα στους ρυθμούς της καθημερινής της ζωής, σε αντίθεση με την Μίνα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κι εξακολουθεί να ανεβαίνει τον Γολγοθά της αποκατάστασης της υγείας της. Αυτό από μόνο του έφερε την πρώτη απόσταση.

Η Φρόσω δεν την επισκεπτόταν στον Ευαγγελισμό και από την ημέρα που η Μίνα πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι στη Μυτιλήνη, το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωνε.

Οι συμβουλές των δικηγόρων τους συνέχισαν να τις κρατούν σε απόσταση, αφού υπήρχε φόβος μην επηρεάσει η μία την άλλη ή λόγω της απειρίας τους κάνουν κάποια δήλωση που θα τις φέρει σε δύσκολη θέση.

Βλέπετε, υπάρχει το μεγάλο «αγκάθι» που λέγεται «αποζημίωση» και εκεί εστιάζουν όλες οι πλευρές το ενδιαφέρον τους! Γι' αυτό τα κορίτσια βρίσκονται σε θέση άμυνας αφού η αποζημίωση της Φρόσως εκ των πραγμάτων θα είναι μικρή σε σχέση με το ποσό- μαμούθ που θα λάβει η Μίνα εξ αιτίας του πολύ σοβαρού τραυματισμού της, αλλά και των όποιων μόνιμων βλαβών της αφήσει αυτή η τραγική εξέλιξη.

Εν ολίγοις, σύμφωνα πάντα με το Ciao, οι δύο πρώην κολλητές έχουν γίνει άσπονδες φίλες που η καθεμία προσπαθεί να εξασφαλίσει για τον εαυτό της το καλύτερο δυνατό.»