Μπραντ Πιτ: Έχει στην κατοχή του ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» τη Τζολί

11.11.2016
«Κασέτες δυναμίτης» είναι ο υπέρτιτλος του αποκλειστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» για τα ενοχοποιητικά ηχητικά ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του ο Μπραντ Πιτ, για την Αντζελίνα Τζολί. Αν τις χρησιμοποιήσει θα μπορούσαν να στοιχίσουν στην Άντζι την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Όπως ανέφερε άνθρωπος κοντά στο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα: «Πιστεύουμε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις που καταγράφουν λόγια της ηθοποιού θα είναι δυναμίτης εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν».

Και συνέχισε: «Κανείς δεν θέλει να παίξει βρόμικα γιατί δεν είναι καλό για τα παιδιά, αλλά η ηθοποιός και η ομάδα της χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Μπραντ, με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών». Αναφέρεται μάλιστα ότι η Αντζελίνα και οι εκπρόσωποί της επιδιώκουν να αποδείξουν ότι ο Μπραντ χτύπησε τον 15χρονο Μάντοξ κατά τη λογομαχία μέσα στο αεροπλάνο.

«Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Μπραντ με τον γιο του Μάντοξ στο αεροπλάνο τους, αλλά δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Πιτ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον», κατέληξε η πηγή.

Δείτε την πρόσφατη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί:

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε αδυνατισμένος και σοβαρός στην πρεμιέρα της ταινίας «Allied», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την (έγκυο) Μαριόν Κοτιγιάρ. Ο 52χρονος σταρ δεν απάντησε σε ερωτήσεις για το διαζύγιο και σχολίασε στο E! News:

«Είναι πραγματικά πολύ γλυκό, όλοι υπήρξαν πολύ ευγενικοί εδώ. Είναι πολύ όμορφο να έχουμε όλη αυτή την υποστήριξη».

Πάντως ο ηθοποιός αθωώθηκε από τις κατηγορίες για ενδοοικογειακή βία που τον βάραιναν, καθώς οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. Η κηδεμονία των έξι παιδιών του ζεύγους δεν έχει αποφασιστεί οριστικά. Η Τζολί όμως έχει την προσωρινή, αποκλειστική τους κηδεμονία.