Ανατροπή: Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Σκορδά!

11.11.2016
Κι ενώ τα σχόλια και οι φήμες για το διαζύγιο του δημοφιλούς τηλεοπτικού ζευγαριού δεν έχουν ακόμα κοπάσει, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης για να προωθήσει το νέο σόου που παρουσιάζει στον ΑΝ1.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε σε βίντεο στο "Πρω1νό" του ΑΝΤ1 και μίλησε - όχι στη Φαίη - αλλά σε συνεργάτη της εκπομπής για το δεύτερο project που έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1, για το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room». Το παιχνίδι του οποίου το τρέιλερ παίζετσαι στον αέρα του σταθμού θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και όπως λέει ο Λιάγκας:

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι οικογενειακή υπόθεση!...Ο παίκτης είναι μπροστά και η οικογένειά του είναι από πίσω. Αυτοί είναι ουσιαστικά που παίρνουν στα χέρια τους την τύχη για το αν θα μαζέψει μεγάλο χρηματικό ποσό!».

Ιδιαίτερα σχόλια δεν έγιναν καθώς το πάνελ σέβεται την κατάσταση του ζευγαριού, ενώ η Φαίη του ευχήθηκε καλή επιτυχία! Με το τέλος του τρέιλερ, η Σκορδά είπε με ενθουσιασμό: «Βλέπουμε τον Γιώργο υπέρλαμπρο, υπεραδύνατο, η Ειρήνη Βάσσου πάντα δίπλα του στο styling».