Άμεση η απάντηση της Αντζελίνα Τζολί στην αθώωση του Μπραντ Πιτ

10.11.2016
Ακόμη ένα "επεισόδιο" στο σίριαλ που ξεκίνησε με την είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους προμηνύει ότι υπάρχει μέλλον ακόμη για τους "τίτλους τέλους".

Ώρες αφού έγινε γνωστό ότι ο Μπραντ Πιτ αθωώθηκε από τις κατηγορίες για κακοποίηση του γιου του -γεγονός που υπήρξε, όπως λέγεται και η αφορμή για να καταθέσει η Αντζελίνα Τζολί αίτηση διαζυγίου- εκείνη απαντά αμεσότατα και "κάθετα".

Σύμφωνα με το TMZ, το αρμόδιο τμήμα της αστυνομικής διεύθυνσης του Λος Άντζελες που είχε αναλάβει να διερευνήσει την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο σπιτικό των Τζολί-Πιτ, την έκλεισε, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον του 52χρονου σταρ.

Η Αντζελίνα όμως δεν είναι ικανοποιημένη και ο εκπρόσωπός της δήλωσε τα εξής:

"Η Αντζελίνα δήλωσε από την αρχή πως ένιωσε ότι έπρεπε να λάβει μέτρα για την υγεία της οικογένειας και είναι ανακουφισμένη που ύστερα από 8 εβδομάδες οι αρμόδιες αρχές (DCFS) είναι ικανοποιημένες που η διασφαλίσεις έχουν τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπου θα επιτρέψουν στα παιδιά να θεραπευτούν".

Ο εκπρόσωπος της Τζολί προσθέτει ότι υπάρχουν νομική συμφωνία την οποία έχουν υπογράψει και οι δυο πλευρές, σύμφωνα μ ετην οποία η Αντζελίνα έχει προσωρινά την αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών του ζεύγους και ο Μπραντ το δικαίωμα επισκέψεων υπό παρακολούθηση.

Όπως έχει καταστεί σαφές, ωστόσο, αυτή η συμφωνία ίσχυε μόνο για όσο ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για της κατηγορίες εναντίον του Πιτ. Τώρα που έκλειση η υπόθεση, οι δυο διάσημοι πρώην σύζυγοι θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους ενώπιων του δικαστή.

Για την ιστορία, η Αντζελίνα Τζολί αιτήθηκε την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών της και ο Μπραντ Πιτ, αργότερα, ζήτησε κοινή.