«Πέφτουν κεφάλια» για τη ληστεία της Καρντάσιαν - Απέλυσε τον σωματοφύλακα!

04.11.2016
Και ενώ περιμένουμε τις εξελίξεις από την πλευρά της αστυνομίας αναφορικά με την ταυτότητα των ληστών που επιτέθηκαν στην Κιμ Καρντάσιαν στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Παρισιού, η οικογένεια κάνει εκκαθάριση στους σωματοφύλακες και σχεδιάζει εκ νέου τη φύλαξή της.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Entertainment Weekly, η Καρντάσιαν απέλυσε τον ογκώδη Γερμανό σωματοφύλακά της, Πασκάλ Ντιβιέ, ένα μήνα μετά τη ληστεία στο Παρίσι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 36χρονη celebrity με πόνο καρδιάς αποχωρίστηκε οριστικά τον Γερμανό σωματοφύλακα, ο οποίος δεν βρισκόταν στο δωμάτιό της εκείνο το μοιραίο βράδυ, που άγνωστοι ληστές την έδεσαν και την έκλεψαν, στο Παρίσι.

Ο Πασκάλ, που βρισκόταν σε παρακείμενο κλαμπ προστατεύοντας τις αδερφές της, ήταν περίπου μια πενταετία στην ασφάλεια του ζευγαριού. Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι απολύθηκε από την Κιμ και τον Κάνιε, οι οποίοι συγκινήθηκαν που τον αποχωρίστηκαν γιατί τον αγαπούσαν: «Αλλά δεν μπορούσαν να του δώσουν άλλη ευκαιρία», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο site.

Αλλη πηγή αναφέρει στο Us Weekly ότι η απόφαση ελήφθη γιατί το ζεύγος Καρντάσιαν ήθελε να αλλάξει την οπτική της φύλαξής του, μετά τη ληστεία στο Παρίσι. Ο Πασκάλ Ντιβιέ υπηρετούσε στον στρατό πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ και έχει δική του επιχείρηση φύλαξης. Εξειδικεύεται στα υψηλά πρόσωπα και τους σταρ, όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, πριν από δέκα εβδομάδες είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης για την εταιρεία παροχής ασφαλείας που διαθέτει καθώς τα χρέη της είχαν ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ. Η αίτηση υποβλήθηκε σε δικαστήριο της πόλης Χαϊδελβέργης στις 22 Ιουλίου, καθώς τα χρέη της εταιρείας του Ντουβιέρ έφτασαν τα 1.093.518 ευρώ.