Λιάγκας- Σκορδά κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια! Η σοβαρή κρίση στον γάμο τους!

02.11.2016
Ήδη από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας όντως θα αποχωρήσει από το Πρωινό φέτος και θα το αναλάβει μόνη της η Φαίη Σκορδά ακούστηκαν φήμες ότι υπάρχει κρίση στον γάμο του ζευγαριού.

Τώρα έρχεται δημοσίευμα του περιοδικού Ciao και κάνει λόγο πως κρίση όντως υπάρχει και μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό αφού η συνεργασία τους για έξι χρόνια έφερε εντάσεις μεταξύ τους, ενώ η απόφαση του Λιάγκα να αποχωρήσει από την εκπομπή στενοχώρησε τη Φαίη αφού της προκάλεσε ανασφάλεια κι αυτό χειροτέρεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, «εδώ και κάμποσο καιρό η Φαίη και ο Γιώργος δεν κοιμούνται πλέον στο ίδιο κρεβάτι, ούτε καν στο ίδιο δωμάτιο, καθώς εκείνη συχνά επιλέγει να κοιμηθεί μαζί με τα παιδιά τους στο δικό τους δωμάτιο.

Η απόφαση αυτή της Φαίης δεν πάρθηκε μόνο για πρακτικούς λόγους, βέβαια, δηλαδή για να είναι κοντά στα παιδιά ακόμα και το βράδυ, αλλά ήταν απόρροια και της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα σε εκείνη και το Γιώργο Λιάγκα τους τελευταίους μήνες.

Φυσικά, όπως λένε οι άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, ούτε λόγος δε γίνεται για χωρισμό, είναι και οι δύο τους πολύ αποφασισμένοι να διασώσουν τα πράγματα και να διορθώσουν την κατάσταση, ιδιαίτερα δε με δεδομένο ότι ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια εξ αιτίας του χωρισμού των γονιών του και δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να περάσουν αντίστοιχες καταστάσεις και τα δικά του παιδιά.»

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το περιοδικό, «όσο περισσότερος καιρός περνάει, τόσο μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ τους.»