Δυο κύριοι μαλώνανε: Ο Βαλ Κίλμερ διαψεύδει τον Ντάγκλας - «Δεν έχω καρκίνο»!

02.11.2016
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απάντησε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ στις δηλώσεις του παλιού του φίλου Μάικλ Ντάγκλας ότι πάσχει από καρκίνο.

Σε συνέντευξή του ο Μάικλ Ντάγκλας στον Τζόναθαν Ρος, ισχυρίστηκε ότι ο Βαλ Κίλμερ πάσχει από την ίδια μορφή καρκίνου όπως και αυτός.

Εδώ και δύο χρόνια συχνά γινόταν λόγος για την κατάσταση της υγείας του και ο ίδιος αναγκαζόταν κάθε φορά να το διαψεύσει. Αυτή τη φορά ο Κίλμερ «άστραψε και βρόντηξε» μέσω social media.

Διέψευσε για άλλη μία φορά πως πάσχει από καρκίνο και δήλωσε πως είναι πολύ καλά και ευτυχισμένος και προσκάλεσε όποιον θέλει να το διαπιστώσει από κοντά στο Westwood την επόμενη εβδομάδα που θα απαντάει σε ερωτήσεις για την ταινία που σκηνοθέτησε «CINEMA TWAIN».

Ωστόσο, αποσαφήνισε πως ξεκίνησε η φημολογία για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια, όταν είχε κάποιο πρόβλημα στον λαιμό για το οποίο μάλιστα, συμβουλεύτηκε γιατρό στον οποίο τον είχε συστήσει ο Ντάγκλας. Έκτοτε αναρρώνει κανονικά αν και ακόμα έχει πρησμένη γλώσσα και είναι σε φάση αποκατάστασης.