Ποιος είναι ο μικρός Παυλής στη «Λέξη που δε λες» που συζητά όλη η Ελλάδα

02.11.2016
Είναι 9 χρόνων, Κρητικός, από τα Χανιά και ήδη, μετά την προβολή δύο μόνο επεισοδίων της σειράς που πρωταγωνιστεί κάνει θραύση. Ο λόγος για τον μικρό Παυλή, κατά κόσμον Γιώργο Στεντούμη, στη νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες» που πρωταγωνιστεί ένα λαμπρό καστ ηθοποιών.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη του 2016. Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι; Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου...

Ο μικρός Γιώργος Στεντούμης που υποδύεται τον Παυλή επιλέχθηκε σε καστ όπου συμμετείχαν 170 παιδιά.Πηγαίνει στο γύρισμα μετά το σχολείο του, για 4 ώρες, και η παραγωγή της σειράς έχει μια συνοδό που είναι συνέχεια μαζί του για να κάνουν πρόβα στις σκηνές του, αλλά και για να του κρατά δημιουργική συντροφιά. Όλοι ωστόσο οι «συνάδελφοί» του είναι προστατευτικοί μαζί του και τον φροντίζουν σαν να είναι δικό τους παιδί.