Μαλλιωτάκη: Η αποκάλυψη για τη δολοφονία Λαζαρίδη & ποια σχέση έχει με την Ηλιάδη

31.10.2016
Στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη με δάκρυα στα μάτια για τη νύχτα της δολοφονίας του Μπάμπη Λαζαρίδη πριν οκτώ χρόνια.

Η Μαλλιωτάκη ρωτήθηκε για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

«Με παίρνει ο διευθυντής από την δισκογραφική μου εταιρεία και μου λέει «σαν να άκουσα στην τηλεόραση ότι έγινε ένα ατύχημα, δεν παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι συνέβη;». Δεν προλαβαίνω να το κλείσω για να πάρω τον Μπάμπη και αμέσως το ένα τηλέφωνο πίσω από το άλλο και ήταν ένας συνθέτης αυτός και μου λέει «Πόπη είμαι έξω από τις Μούσες, πάρε ένα τηλέφωνο γιατί σαν να άκουσα ότι σκότωσαν τον Μπάμπη», έτσι ακριβώς όπως σου το λέω».

Κι όταν η συζήτηση πήγε στην Αγγελική Ηλιάδη, η Μαλλιωτάκη άστραψε και βρόντηξε. Πρώτα πρώτα, εξήγησε πως ακόμα κι όταν ήταν με την Ηλιάδη, ο Λαζαρίδης δεν είχε ξεκόψει μαζί της ούτε ερωτικά, εξήγησε πως δεν πήραν ποτέ διαζύγιο ενώ τόνισε πως μια καταγγελία που της είχε κάνει στο παρελθόν ο πατέρας της Ηλιάδη, είναι αφορμή για να κινδυνεύει να της πάρουν μέχρι και το σπίτι της. Όσο για το τι θα κάνει αν δει την Ηλιάδη στο δρόμο;

«Θα στρίψω και θα αλλάξω δρόμο», παραδέχτηκε η Πόπη.