Κλέλια Πανταζή: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος [photos]

31.10.2016
Αυτό είναι που λένε «γελάνε και τα αυτιά της»! Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Κλέλια Πανταζή έχει βρει νέο έρωτα και η πρώτη δημόσια έξοδος μαζί του είχε πολλά χαμόγελα και φιλιά στον φωτογραφικό φακό.

Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής βρίσκεται η Κλέλια Πανταζή. Η νεαρή πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, είναι ερωτευμένη με τον Λευτέρη Τσάκαλο, στέλεχος µεγάλης εταιρείας εστίασης.

Το ζευγάρι είναι τέσσερις μήνες μαζί και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε, σε έξοδό τους για φαγητό σε γνωστό στέκι της πόλης.

Η ίδια έχει παραδεχτεί τη σχέση της σε δήλωσή της: «Εχω σχέση και είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε 4 μήνες μαζί αλλά δεν συγκατοικούμε». Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε γάμο κοινών φίλων στη Μυτιλήνη και πως ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος.

H 31χρονη αθλήτρια της ρυθμικής, συνεχίζει να ασχολείται με το άθλημά της ως τεχνική σύμβουλος στον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, ενώ έχει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα αφού βρίσκεται κοντά σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.