Μάικλ Τζάκσον: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για παιδική κακοποίηση -Η επίσημη απάντηση

26.10.2016
Καινούρια στοιχεία βλέπουν τον φως της δημοσιότητας πρώτη φορά. Μια 42χρονη γυναίκα αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρή υπέστη κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση από τον βασιλιά της ποπ.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατό του Μάικλ Τζάκσον και τη μνήμη του ταράζουν νέες κατηγορίες από μια γυναίκα, η οποία υπογράφει ως "Jane Doe" -δεν δίνει, δηλαδή στη δημοσιότητα τα στοιχεία της. 42 ετών σήμερα, η εν λόγω γυναίκα υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς της ποπ τη βίαζε επί 4 χρόνια από την ηλικία των 12. Και προσκομίζει αποδείξεις.

Μια σειρά σημειωμάτων και επιταγών που έγραψε και υπέγραψε, σύμφωνα με την ίδια και τους δικηγόρους της- ο Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε στο δικαστήριο η αγνώστων λοιπών στοιχείων γυναίκα, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες από όλα όσα της "έκανε" εκείνος πριν από 30 χρόνια.

Ο Τζάκσον, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 42χρονης, ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 1986 όταν εκείνη και η μητέρα της είχαν βρεθεί στο σπίτι του στο Hayvenhurst ως επισκέπτες. Υποστηρίζει ότι ο Τζάκσον τις προσκάλεσε μέσα στο σπίτι προτίνοντας την "περιοχή με τα ζαχαρωτά". Εκεί, ο Τζάκσον της χάιδεψε τα γεννητικά όργανα, της έδωσε ένα "κινηματογραφικό φιλί" ενώ στη συνέχεια φίλησε με γλώσσα το στόμα και όλο της το σώμα. Συνεχίζει μάλιστα τις υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και κολπική διείσδυση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κακοποίηση συνεχιστηκε σε όλη τη διάρκεια της εφηβεία. Όταν η κοπέλα έγινε 16 ετών, ο Τζάκσον της έκοβε επιταγές για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Στο μεταξύ, το δίκτυο TMZ, δημοσίευσε πριν από λίγο την επίσημη απάντηση από την πλευρά των διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον (Jackson Estate), όπου διαβάζουμε τα εξής:

"Πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια από κάποιον να πιάσει το λαχείο κάνοντας μύνηση στην Estate of Michael Jackson, περισσότερα από 7 χρόνια μετά τον θάνατό του και 30 χρόνια ύστερα απο την εποχή που αυτά τα συμβάντα υποθετικά έλαβαν χώρα. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αξίωση κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου και δεν έχει καμμία ουσία.Επίσης, δεν είναι καθόλου σύμπτωση ότι αυτή η γυναίκα εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο που εμπλέκεται και στις άλλες δυο επιπόλαιες αξιώσεις ενάντια στην Estate"

Η απάντηση αναφέρεται σαφώς στις άλλες δυο υποθεσεις που αφορούν κατηγορίες για παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Αναμενεται συνέχεια.