Άντζελα Γκερέκου: Τα χαμένα 83.000 ευρώ και τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου

19.10.2016
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, η Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ για ένα σπίτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε να αποκτήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso η πρώην βουλευτής και υπουργός είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό.

Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι στο Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και το σπίτι.

Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει χρέη προς την εφορία που έχουν μπλοκάρει κάθε λογαριασμό του, ήρθε και η απόφαση του πρωτοδικείου της Αθήνας που δέχθηκε την αγωγή της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας όπου διατηρεί τρία διαμερίσματα. Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα από το έτος 2009.