Ειδηση-σοκ για την Αντζελίνα Τζολί: Ήταν σύζυγος από την κόλαση, χτύπαγε τον Μπραντ Πιτ

04.10.2016
Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις πως η Αντζελίνα Τζολί ζήλευε υπερβολικά τον Μπρανητ Πιτ και πως δεν ήταν λίγες οι φορές που του είχε επιτεθεί σωματικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του In Touch, υπεύθυνη για το διαζύγιο είναι αποκλειστικά και μόνο η διάσημη ηθοποιός. Μάλιστα στο εξώφυλλο χαρακτηρίζεται ως «Σύζυγος από την κόλαση».

Παράλληλα αναφέρεται πως η Τζολί κλειδωνόταν πολλές ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο καιρό και μάλιστα ζούσε σε διαφορετικές πτέρυγες στο εμβαδού 80.000 τ.μ. σπίτι τους στο Hollywood Hills, ενώ οι καβγάδες είχαν γίνει πια καθημερινότητα.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτή, ο Πιτ έβρισκε παρηγοριά στους φίλου του. «Τους έλεγε ότι ήταν κουρασμένος και μπουχτισμένος με τα προβλήματα στο σπίτι. Όπως τους έλεγε είχαν και παλαιότερα προβλήματα στο σπίτι αλλά αυτή ήταν η χειρότερη κατάσταση που είχαν ζήσει μέχρι σήμερα».