Μπραντ Πιτ: Όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου Μάτοξ και τις έρευνες του FBI

23.09.2016
Όλα δείχνουν πως ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένεια τον Μάντοξ, κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Αντζελες, ήταν τελικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο διαπληκτισμός έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε με άγνωστη αφορμή. Ωστόσο, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ηθοποιός σε καμία περίπτωση δεν άγγιξε τον 15χρονο γιο του και πως οι ότι ακούγεται για κακοποίηση, τόσο λεκτική όσο και σωματική είναι «υπερβολικό ή κατασκευασμένο». Αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τα χθεσινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον 52χρονο Πιτ να έχει επιτεθεί λεκτικά και σωματικά σ' ένα από τα παιδιά του.

Πάντως το αποτέλεσμα είναι πως τώρα υπάρχουν πληροφορίες πως η υπόθεση ερευνάται από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Λος Αντζελες. Μάλιστα το FBI αναφέρει: «Σε απάντηση της έρευνας σχετικά με φήμες για περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο δικαιοδοσίας των ΗΠΑ και συγκεκριμένα ενός αεροσκάφους που μετέφερε τον κ. Πιτ και τα παιδιά του, το FBI συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες και θα εκτιμήσει αν θα κινήσει τις διαδικασίες έρευνες σε ομοσπονδιακό επίπεδο».

Και αν απορείτε γιατί το περιστατικό ερευνάται από το FBI, είναι γιατί συνέβη στον αέρα, συνεπώς είναι εκτός της δικαιοδοσίας του LAPD.

Το US Weekly από την πλευρά του σημειώνει ότι λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο έγινε μια ανώνυμη κλήση από κάποιον επιβάτη στο τμήμα που ερευνά τις υποθέσεις κακοποίησης παιδιών και μέλη του βρέθηκαν αμέσως στην πίστα του αεροδρομίου και υπέβαλαν ερωτήσεις στους επιβαίνοντες με το που αποβιβάστηκαν.

Σύμφρωνα με το ΤΜΖ, οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν μιλήσει ξεχωριστά τόσο με την Ατζελίνα Τζολί όσο και με τον Μπραντ Πιτ για τις κατηγορίες κακοποίησης και αναμένεται να μιλήσουν και με τα παιδιά του ζευγαριού. Οι ίδιες πηγές από την αστυνομία του Λος Αντζελες υποστήριξαν ότι εάν από κάποια συνέντευξη προκύψουν πληροφορίες τότε είναι πιθανό να ανοίξει υπόθεση και από την αστυνομία για κακοποίηση στο σπίτι της οικογένειας στο Χόλιγουντ.

Για την ώρα η Τζολί και τα 6 παιδιά τους πιθανολογείται ότι έχουν μετακομίσει προσωρινά σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Μαλιμπού.