Μπραντζελίνα: Η πιο τρελή φήμη για τον χωρισμό τους έχει άρωμα Ελλάδας

23.09.2016
Όλος ο Τύπος παγκοσμίως ασχολείται τις τελευταίες μέρες με την είδηση για το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους, με τις φήμες για τα αίτια του χωρισμού να μην... προλαβαίνονται!

Αρχικά ακούσαμε ότι ο Μπραντ Πιτ απάτησε την Αντζελίνα Τζολί με τη Μαριόν Κοτιγιάρ, φτάνοντας τη σύζυγό του στα άκρα, σε συνδυασμό με κραιπάλες στο σετ, κραιπάλες που περιελάμβαναν ρωσίδες πόρνες και σκληρά ναρκωτικά.

Η Κοτιγιάρ με μια απάντηση-καταπέλτη διέψευσε την όποια σχέση με τον Πιτ και στη συνέχεια ακούστηκε ότι η σταγόνα στο ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Μπραντ, τύφλα στο μεθύσι χτύπησε τα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ. Μέχρι και ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, γράφτηκε, γεγονός που επίσης διαψεύστηκε επίσημα.

Τώρα λοιπόν, το USA Today, επικαλείεται γνωστό gossip blogger και δημοσιεύει την πιο τρελή φήμη που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το USA Today, o Ρομπ Σάουτερ, βετεράνος gossip blogger του Naughtygossip.com, ανέφερε την πιο περίεργη φήμη που κάνει το γύρο της Νέας Υόρκης: Οτι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου

''Αυτή είναι η πιο περίεργη φήμη που ακούστηκε'', λέει. ''Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν την ενδιαφέρει το Χόλιγουντ πια. Δεν την ενδιαφέρει να κάνει ταινίες πλέον και βλέπει το μέλλον της στην πολιτική (και στο φιλανθρωπικό της έργο''.

Λες;;;

Αν πάντως είναι αλήθεια, εμείς διαβάζουμε μέσα από τις γραμμές...

Χάρην ευθυμίας, φυσικά, κάνουμε τον συνδυασμό. Με αφορμή τον χωρισμό των Μπραντζελίνα, το Twitter θυμήθηκε το πρόσφατο ταξίδι που έκανε πριν από μερικούς μήνες στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί και τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και... "αφιέρωσε".

Ένα δείγμα των πραγματικά εμπνευσμένων -πάντα με χιουροριστική διάθεση- αναρτήσεων έχουμε στη φωτό επάνω, και για τα υπόλοιπα κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

Δεν αποκλείται λοιπόν, λέμε εμείς πάντα στο ίδιο κλίμα χιουμοριστικής διάθεσης, να έφτασαν αυτά τα "χτυπήματα" και σε άλλους παραλήπτες οι οποίοι έβγαλανα τα δικά τους συμπεράσματα...