Ο Μπραντ Πιτ έδειρε τα παιδιά του μεθυσμένος -Το θέμα ερευνά η αστυνομία

22.09.2016
Δεν προλάβαμε να "χωνέψουμε" την είδηση του διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί και οι εξελίξεις που καταφτάνουν είναι καταιγιστικές.

Μέγας σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι ο λόγος για τον οποίο η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ είναι ότι εκείνος κακοποιούσε τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) και η Υπηρεσία προστασίας οικογένειας και ανηλίκων (County Dept. of Children and Family Services) ερευνούν ήδη την υπόθεση καθώς ο 53χρονος σταρ κατηγορείται από τη σύζυγό του ότι κακοποίησε τα παιδιά τους τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια, που επικαλείται το TMZ, η Αντζελίνα, ο Μπραντ και τα παιδιά -χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται ποια συγκεκριμένα- βρισκόταν εν πτήση με το ιδιωτικό τους τζετ την περασμένη Τετάρτη όταν εκείνος έγινε στουπί στο μεθύσι και τρελάθηκε, άρχισε να ουρλιάζει και έδειρε τα παιδιά.

Λέγεται ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε γύρω στις 8μμ και μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Πιτ συνέχισε την "κρίση" του και στον διάδρομο του αεροδρομείου. "Προσπάθησε ακόμη και να ξεφύγει με ένα από τα οχήματα ανεφοδιασμού", συνεχίζουν οι πηγές.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στις αρχές και η υπόθεση είναι ήδη στα χέρια τους ενώ αυτή, φέρεται να είναι και η σταγονα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Τζολί.

Ο ίδιος ο Πιτ αρνείται τις κατηγορίες και είναι έξαλλος με όσους προσπαθούν να τον παρουσιάσουν με αυτό τον τρόπο..

Αδιανοήτες, πραγματικά οι εξελίξεις, δεν ξέρουμε τελικά που θα οδηγήσουν.