Δημοσίευμα-σοκ: Τύφλα ο Μπραντ Πιτ χτύπησε τα παιδιά του στο ιδιωτικό τζετ!

22.09.2016
Σοκ προκαλεί το δημοσίευμα αμερικανικού διαδικτυακού περιοδικού TMZ πως ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες κατηγορούμενος για«παιδική κακοποίηση»!

Πηγές αναφέρουν ότι πώς ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της.

Χαρακτηριστικά το TMZ αναφέρει, «ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, μεθυσμένος, εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Περίπου στις 8 μ.μ., το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

Διαβάστε ακόμη: 20+1 celebrities σε σχέσεις βίας: Ξύλο, δικηγόροι και διατροφές [photos]

Το περιστατικό «έφτασε» στις Αρχές και «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στον Πιτ ανέφερε στο TMZ: «Ο Μπραντ παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα και υποστηρίζει ότι δεν κακοποίησε τα παιδιά του. Είναι λάθος το ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».