Η μεγάλη ανατροπή στη δίκη για το διαζύγιο Ντεπ - Χερντ

10.08.2016
Ο σάλος από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της, κατηγορώντας τον μάλιστα για ενδοοικογενειακή βία έχει κάπως κοπάσει, όμως να που τα ονόματά τους βρίσκονται ξανά στο κέντρο της δημοσιότητας.

Η δίκη για το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, όπως μαθαίνουμε σήμερα, το Σάββατο πήρε μια απρόσμενη τροπή.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Άμπερ αρνήθηκε να ορκιστεί και να καταθέσει εναντίον του συζύγου της στην προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία.

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του Ντεπ, η Χερντ έκλεγε και τσίριζε έξω από την αίθουσα και τελικά δεν μπήκε ποτέ μέσα στην αίθουσα.

Επίσημα έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο ιστότοπος TMZ αποδεικνύουν ότι όντως, η 32χρονη ηθοποιός αρνήθηκε να προσέλθει στην αίθουσα για την προγραμματισμένη ανάκριση παρόλο που βρέθηκε στον χώρο που επρόκειτο να διεξαχθεί η διαδικασία από τις 11:50 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η πλευρά της Χερντ βέβαια παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι η Άμπερ ήταν εκεί 9 ώρες περιμένοντας να τη φωνάξουν όμως η διαδικασία άργησε πολύ καθώς οι δικηγόροι προσπαθούσαν -επί ματαίω ξανά- να φτάσουν σε συμβιβασμο.