23 διάσημοι σεξομανείς - κάνουν θεραπεία για το υπερβολικό σεξ [photos]

22.02.2017
Είναι οι λεγόμενοι ναρκομανείς του έρωτα! Αυτοί οι 20 celebrities είναι εξαρτημένοι από το σεξ και το πρόβλημά τους είναι τόσο έντονο, ώστε αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους. Στη λίστα προσθέσαμε και 3 Έλληνες που έχουν δηλώσει «πορωμένοι με το σπορ».

Η σεξομανία είναι μια ψυχαναγκαστική σεξουαλική παρόρμηση και όπως συμβαίνει με κάθε «τοξικομανή», ο ερωτομανής εμφανίζει όλα τα τυπικά συμπτώματα της ψυχοσωματικής εξάρτησης από το... σεξ.

Ο πρώτος διάσημος, που μάθαμε ότι πάσχει από σεξομανία και νοσηλεύτηκε, ήταν ο πρωταγωνιστής των X-Files, Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι η θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ του 67χρονου γερόλυκου της σκληρής ροκ, Όζι Όσμπορν, που απευθύνθηκε σε ειδικούς για να σώσει το γάμο του με την επί 34 χρόνια σύζυγό του Σάρον Όσμπορν.

Διάβασε ακόμα: 16+1 διάσημοι εραστές για κλάματα [photos]

Ο θρύλος της ροκ, Όζι ζήτησε δημόσια συγγνώμη δημοσίως από τις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικό δεσμό, μιας και κάποιες από τις σχέσεις αυτές έγιναν γνωστές στα Μέσα.

Στα δικά μας, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, δήλωσε επίσης εθισμένος: «Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της.»