Σοκάρει το κορμί της Αρτάνι - Η φωτογραφία που μας φρίκαρε!

27.07.2016
Αίσθηση προκάλεσε η σοκαριστική ολόσωμη φωτογραφία της Ανέτ Αρτάνι, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Fame Story 3, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε για πρώτη φορά μανούλα και με πολύ κόπο προσπάθησε να αποκτήσει ο σώμα που ήθελε μετά τη γέννα.


Κι αφού απέκτησε το επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της κορμί. Και μπορεί η ίδια να καμαρώνει, όπως φαίνεται από την ανάρτηση της, για τους μύες των ποδιών της, όμως, η εικόνα της έκανε τους πάντες να φρικάρουν.

Γιατί μπορεί τα πόδια και τα χέρια της να είναι απίστευτα γυμνασμένα, όμως, η κοιλιά της είναι σοκαριστικά αδύνατη και σε συνδυασμό με το πλούσιο στήθος της, η εικόνα μόνο αρνητική εντύπωση προκαλεί.

Αλλά η Αρτάνι δηλώνει περήφανη.


«Είμαι τόσο υπερήφανη για την πρόοδο μου. Δούλεψα σκληρά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και τελικά βλέπω στους μυς των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Ο γιος μου θα με βλέπει χαρούμενη και υγιή. Του το χρωστάω όπως και σε εμένα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα και να ζείτε για αυτό που έχετε τώρα.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται μέσα από τα social media στις προσπάθειες της να “χτίσει” κορμί και φαίνεται ότι της έχει γίνει κάτι σαν.... εμμονή!