Σοκ! Μπλέκουν τον Ντι Κάπριο σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

25.07.2016
Σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ερωτικές περιπέτειες με κάποιο όμορφο μοντέλο από αυτά που συνηθίζει να έχει στο πλευρό του, αλλά με το FBI.

Ιδιώτης άσκησε αγωγή φωτογραφίζοντας τον Ντι Κάπριο ως τον «πρωταγωνιστή της ταινίας ο Λύκος της Wall Street» κι αποδίδοντάς του το κωδικό όνομα «ηθοποιός του Χόλιγουντ 1», ενώ τον εμπλέκει στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης περισσοτέρων από 6 δισεκατομμυρίων ευρώ από την αναπτυξιακή κρατική επιχείρηση της Μαλαισίας 1ΜDB.

Σύμφωνα με την αγωγή, το 2012 ο σταρ του Χόλιγουντ, φέρεται να έπαιξε τυχερά παιχνίδια στο καζίνο The Venetian του Λας Βέγκας μαζί με τον επιχειρηματία από τη Μαλαισία Τζο Λου και τους παραγωγούς της ταινίας “O Λύκος της Wall Street”, Τζοι Μακ Φαρλαντ και Ριζα Αζιζ.

Να σημειώσουμε ότι ο δεύτερος είναι γιος του πρωθυπουργού της Μαλαισίας. Το θέμα όμως είναι ότι η παρέα έπαιξε με χρήματα από τον λογαριασμό του Τζο Λου, χρήματα τα οποία ο επιχειρηματίας φέρεται να υπεξαίρεσε από την 1MDB.

Σύμφωνα πάλι με την αγωγή, εκείνο το βράδυ η παρέα έβγαλε 1.047.000 ευρώ και τώρα σύμφωνα με το Hollywood Reporter, δεν αποκλείεται ο Ντι Κάπριο να κληθεί να καταθέσει για να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν κλεμμένα.