Ελευθερία Ελευθερίου: Πως νίκησε τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

25.07.2016
Για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη νευρική ανορεξία μίλησε σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» η Ελευθερία Ελευθερίου:

«Το ότι το πρόλαβα είναι από μόνο του πολύ σημαντικό γιατί από μένα έχω αυτογνωσία και μπορούσα να καταλάβω αν έκανα κακό στον οργανισμό μου και σε μένα την Ελευθερία την ίδια. Χωρίς να το καταλάβω, όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία να προσέχεις τι τρως, την εμφάνισή μου, υπήρξαν κάποιες μέρες που δεν έτρωγα τίποτα. Έκανα πολύ κακό στην υγεία μου».

Και συμπλήρωσε:

«Το πρόλαβα. Ξύπνησα μια μέρα και λέω: ΟΚ, πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Απομονώθηκα στον εαυτό μου 5-6 μήνες και λέω: Θα ασχοληθώ με την Ελευθερία, την υγεία της και τίποτα άλλο. Από ένα σημείο και μετά έκανα πολύ ακραία πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ήμουν πολύ αυστηρή με την Ελευθερία. Είπα, Ελευθερία, τέλος».

Σημαντικό ρόλο βέβαια, παραδέχτηκε πως έπαιξαν και οι κοντινοί της άνθρωποι που της χτυπούσαν το καμπανάκι προκειμένου να την αφυπνίσουν:

«Μου το έλεγαν πολύ πλαγίως και από ένα σημείο και μετά είπα ότι για να στο λέει τόσος πολύς κόσμος, κάτι δεν πάει καλά.»