Αρναούτη: Η νέα φωτό, ο πόλεμος σχολίων & η παρέμβαση της Ηλιάδη! [photo]

22.07.2016
Στο πατρικό της στη Λέσβο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Μίνα Αρναούτη. Και η νεαρή κοπέλα δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της στα socila media, καθως έχει πλέον έντονη δραστηριότητα.

Ωστόσο, κάθε φορά που ανεβάζει και από μία φωτογραφία, προκαλεί έντονες αντιδράσεις και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Η Αρναούτη επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, και η ίδια έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο, πολλοί από τους θαυμαστές του τραγουδιστή την έχουν βάλει στο στόχαστρο και τα σκληρά λόγια προς την 30χρονη κοπέλα δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ξεφεύγουν αρκετά. Και το ίδιο σκηνικό επανλήφθηκε και με την τελευταία selfie που ανέβασε. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Αρναούτη βρήκε μία διάσημη σύμμαχο, η οποία έσπευσε να την υποστηρίξει με σχόλιο της κάτω από την επίμαχη φωτογραφία. Και άκουσε και η ίδια τα... εξ' αμάξης!

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε να κατακρίνει εκείνους που γράφουν σκληρά λόγια για την Αρναούτη, αλλά φευ, δεν τη συμμερίστηκαν πολλοί.

"Όλοι εσείς που σχολιάζετε, είστε σίγουρα αγγελάκια!!! Λίγος σεβασμός και αυτοκριτική δε βλάπτει" έγραψε μεταξύ άλλων η Ηλιάδη, προκαλώντας νέο κύκλο πικρόχολων σχολίων