Πάλτροου για Άφλεκ & Πιτ: Μάθε πόσο άρεσαν στους φίλους της!

22.07.2016
Η Γκουίνεθ Παλτροου φαίνεται πως βρέθηκε να κουβεντιάζει το κατά πόσον δημοφιλείς ήταν οι πρώην σύντροφοί της με την παρέα της και να τι αποκάλυψε για τον Μπεν Άφλεκ.

Όπως φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν και ο πιο αγαπητός από τους συντρόφους της Γκουίνεθ Πάλτροου στο φιλικό της περιβάλλον. Οι δυό τους είχαν σχέση από το 1997 μέχρι τα τέλη του 2000.

Μάλιστα της ξέφυγε πως ο φίλος της και γνωστός σεφ Μάριο Μπατάλι δεν τρελαινόταν για τον Μπεν. Όσο για τον Μπράντ Πιτ; Να θυμήσουμε πως ο Μπραντ και η Γκουίνεθ έβγαιναν από το 1997 για περισσότερο από δύο χρόνι , μέχρι που τελικά χώρισαν το 1997.

Άραγε τι rating έπαιρνε ο Μπραντ Πιτ από τον φίλο της; " Με πείραζε για τους φίλους μου που έφερνα στο εστιατόριο για χρόνια. Του άρεσε ο Μπράντ Πιτ αλλά όχι τόσο πολύ ο Μπεν Άφλεκ", διαβάζουμε πως είπε η διάσημη ηθοποιός.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην Daily Mail η Γκουίνεθ είπε πως τότε που ήταν μαζί με τον Άφλεκ ούτε και οι γονείς της ήταν πολύ χαρούμενοι όπως και ο φίλος της Μάριο και κατέληξε λέγοντας πως ίσως τότε εκείνος δεν ήταν για σχέση.